Levering en verzendkosten

De webwinkel is bedoeld voor particulieren. Voor zakelijke bestellingen kunt u contact opnemen met de offline afdeling, die bereikbaar is via 

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Al is de levertijd voor de artikelen in de webwinkel uiterlijk 14 kalenderdagen, proberen wij bestellingen binnen 5 werkdagen te leveren. Mochten wij om wat voor reden dan ook vertraging oplopen bij het verzenden, dan brengen wij u hier van op de hoogte.

Levering is mogelijk in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk en verloopt via de postbode of pakketbezorger van MyParcel. Over het algemeen zal de aflevering plaatsvinden de eerstvolgende werkdag nadat wij het aan de vervoerder hebben geboden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

De vermelde prijzen op de website zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten zijn afhankelijk van bestemming, gewicht, afmetingen en waarde van de gehele bestelling.  Bij een bestelling van meer dan € 100 worden géén verzendkosten berekend. De kosten die van toepassing zijn kunt u in het winkelwagentje zien, vóórdat u de bestelling definitief maakt.

 

© 2016 - 2022 Sint Gregorius - abdijwinkel van de Abdij Sint Benedictusberg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel