Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren: het zogenaamde herroepingsrecht. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.

Enkele producten kunnen niet geretourneerd worden:

  • Producten met verbroken verzegeling (CD's en DVD's)
  • Losse magazines, tijdschriften of kranten

Werkwijze retourneren

Om gebruik te maken van dit recht neemt u contact met ons op via het contactformulier op de contactpagina onder vermelding van retourneren en factuur- of ordernummer.

U ontvangt van ons een retourformulier, wat u ingevuld met het product retour stuurt.

Het product stuurt u met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons terug. De retourzending is op risico van u: wij zijn niet aansprakelijk voor het zoekraken of beschadigen van retourzendingen en producten.

De kosten voor de retourzending van u thuis naar de webwinkel zijn voor uw rekening. U bepaalt zelf met welke vervoerder u de verzending doet. U krijgt via de mail een vrijblijvend aanbod om dit via MyParcel te doen. Maakt u daar gebruik van betaalt u digitaal (€ 9,52 per pakket tot 23 kg, vanaf een nederlands adres verstuurd), download en print het retourlabel en levert het pakket af bij een PostNL locatie. 

U krijgt het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terug, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Let op: het bedrag wordt niet geheel terugbetaald als:

  • u een deel van de bestelling terugstuurt en een deel houdt: eventuele bezorgkosten worden dan niet vergoed. 
  • het product beschadigd is of de verpakking meer beschadigd is dan nodig is om het product te proberen, met een waardevermindering tot gevolg.

 

© 2016 - 2024 Sint Gregorius - abdijwinkel van de Abdij Sint Benedictusberg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel